Tvrdá voda spôsobuje aj problémy s vlasmi a pleťou


Dnes máme na trhu mnoho účinných prípravkov na odstránenie vodného kameňa vrátane niektorých domácich overených metód na báze prírodných produktov, no s tým by sme vôbec nemuseli zápasiť, ak by sme si zaobstarali a nainštalovali zmäkčovač vody. Riešenie problému by bolo oveľa jednoduchšie. Voda, ktorú domácnosti používajú na pitie a varenie, môže byť z vodovodu alebo zo studní a jej kvalita býva rôzna. Treba ju však sledovať, aby bola čistá a bez škodlivých látok, no aj tvrdosť vody môže predstavovať ťažkosti, napríklad s postupným znehodnocovaním spotrebičov a podobne.

Vodu v studni treba tiež upraviť

Vodný kameň je tvrdý protivník, treba si naňho vziať zmäkčovač vody do domu Vodaservis.sk účinné zbrane, aby sme sa ho zbavili. Na to sú tu produkty, ktoré nám tieto problémy pomôžu zvládnuť. Zo širokej ponuky treba upozorniť na kompaktný zmäkčovač ECONOMY 25, ktorý efektívne bojuje proti nánosom vodného kameňa na spotrebičoch či vodovodnom rozvode a podobne. Toto zariadenie sa nainštaluje k centrálnemu prívodu vody na miesto, kde nikdy nemrzne, ale je nutné napojenie na elektrickú energiu, a tiež je dobré napojiť ho na odpad vody. Tento zmäkčovač nie je nutné obsluhovať, pretože je to automat, jediná činnosť, ktorá je nutná, je dosypávanie tabletovanej soli. Jedna dávka soli vydrží aj tri mesiace. Okrem toho treba pred prístroj nainštalovať aj vodný filter, aby zachytil mechanické nečistoty. Súčasťou balenia je aj bypass pre prípady, nečakaného servisného zásahu alebo nutnosti vypnutia vody a podobne. Zabezpečí nepretržitú dodávku vody do domácnosti.

Vodovod sa tiež rýchlo zanesie vodným kameňom

Zákazníci si kúpou tohto zariadenia zabezpečia:

  • Zníženie intenzity opráv zariadení a prístrojov ako sú kotly, bojlery či vodovodné batérie a podobne
  • V podlahovom kúrení či radiátoroch budú oveľa menšie tepelné straty a vyššia účinnosť
  • Zníži sa aj spotreba čistiacich a pracích prostriedkov
  • Zlepší sa kvalita čistenia a prania
  • Oveľa dlhšia životnosť všetkých domácich spotrebičov, ktoré potrebujú na svoj chod vodu
  • Menej tvrdá voda je zároveň oveľa šetrnejšia aj k pokožke či vlasom človeka

Inštaláciou zmäkčovača sa vodný kameň prestane tvoriť a vaša domácnosť bude čistejšie, zariadenia budú fungovať efektívnejšie a vy v konečnom dôsledku aj ušetríte dosť finančných prostriedkov.